Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nasıroğlu: Kulüplere Eşit Mesafedeyiz…
05 Mayıs 2016 Perşembe Saat 12:39

Nasıroğlu: Kulüplere Eşit Mesafedeyiz…

(BRT SPOR) Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, tüm kulüplere eşit mesafede olduklarına vurgu yaptı. BRT HD’de dün akşam yayınlanan Spor Artı’da program yapımcıları Yeşim Tuncel Kotak ve Tonguç Kotak’ın sorularını yan

Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, tüm kulüplere eşit mesafede olduklarına vurgu yaptı.

BRT HD’de dün akşam yayınlanan Spor Artı’da program yapımcıları Yeşim Tuncel Kotak ve Tonguç Kotak’ın sorularını yanıtlayan Nasıroğlu, düşük olduğuna işaret ettiği federasyon bütçesinin birçok faaliyet ve organizasyonu gerçekleştirmede yetersiz kaldığını anlattı.

Basketbola gönül veren bir grup bayan sporcuyla yola çıktıları U25 Bayan Basketbol Turnuvası ile kadınlar Ligi’nin başlatılmasının hedeflendiğini anımsatan Başkan, kulüplere de çağrıda bulunarak bu takımları sahiplenmelerini istedi.

Ertuğ Nasıroğlu, bu yıl yabancı oyuncu transferi ile patlak veren tüzük tartışması ile ilgili olarak da “Bu sezon bu konuda canımız çok yandı” diyerek tadil edildiğini söylediği tüzükte bazı rötuşların yapılacağını da kaydetti.

Başkan Nasıroğlu, konu ile ilgili olarak yöneltilen “Kulüplere tarafsız davrandığınızı düşünüyor musunuz?” şeklindeki soruya yanıtı ise “Kesinlikle evet” oldu.

Basketbol Federasyonu’nun alt yapıya yönelik geçtiğimiz yıl Sırp antrenörleri getirerek düzenlediği iddialı eğitim çalışmalarını bu yıl Türkiye Federasyonu’ndan alınacak destekle devam ettirmek istediklerini söyleyen Ertuğ Nasıroğlu, ancak bu organizasyonu da gerekli finansmanın sağlanması durumunda gerçekleştirebileceklerini belirtti.

Basketbol Federasyonu Başkanı, Spor Artı’ya geçen yıl yetersiz kalan sokak basketbol organizasyonlarını bölgelere yayma amacında olduklarını da açıkladı.

Bu haber toplam 1185 defa okunmuştur
Nasıroğlu: Kulüplere Eşit Mesafedeyiz… Haberi

YORUMLAR
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
KIBRIS GÜNDEMİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 - 2021 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Mail : | Yazılım: Doğru Ajans